top of page
blauw+graydots.gif

STRATEGIE

Pionen-II.png

STRUCTUREER EN START

“I love it when a plan comes together”. Dit kan alleen als alle ideeën boven tafel komen. Zolang een idee in je hoofd zit, klopt het altijd. Zodra je er mee gaat werken en het deelt met anderen kom je er achter of het in de realiteit werkt.

 

Je hoeft geen uitgebreide documenten te typen. Ik gebruik andere manieren om ideeën uit te wisselen en aan te scherpen. Dit zijn creatieve en grafische methoden om plannen en ideeën concreet te maken. Denk bijvoorbeeld aan het Business Model Canvas of Scenario Planning. 

 

Heb je een aanvraag, projectplan of marketing- idee dat maar niet van de grond komt, neem dan contact met me op. Samen maken we een plan met een structuur waarmee je aan de slag kan.

teamwork justincommunications.jpg
BusinessModelCanvas.gif

BUSINESS MODEL CANVAS

Hoe weet je of je idee goed werkt? Je kan ermee aan de slag gaan en kijken waar het schip strandt, of je vult eerst een Business Model Canvas in en kijkt of je idee een geoliede machine is. Met deze methode ontwikkel je een businessplan op slechts 1 a4-tje. Mocht je merken dat het plan niet perfect aansluit op de realiteit, dan pas je het in een handomdraai aan.

 

Hoe vaak komt een collega naar je toe met een enorme kans voor het bedrijf? Met het Business Model Canvas kun je binnen 5 minuten toetsen of dit zo is. Laat me je helpen kansen en ideeën concreet te maken, zodat je product of project echt van de grond komt.

Businss Model Canvas

SCENARIO PLANNING

Jij en je bedrijf opereren niet in een vacuüm. Je bent altijd afhankelijk van externe factoren. Of je product of project slaagt ligt niet volledig in je eigen handen. Hoe kun je met deze onzekerheid omgaan? Wat doe je met grillige bestuurders, een veranderende arbeidsmarkt, of onzekere gezondheidssituaties? Met Scenario Planning zorg je dat je niet verrast wordt.

 

Je maakt scenario's zodat je snel en efficiënt keuzes kunt maken mocht een situatie veranderen. Daarnaast richt je het bedrijf zo in dat het zich snel aan ieder scenario kan aanpassen.

 

Laten we samen kijken naar de tendensen die belangrijk zijn voor jouw bedrijf en op basis van die analyse scenario's maken. Zo maak jij snel de keuzes die je een voorsprong geven.

Scenario_planning.gif
Scenario Planning

ZO MAKEN WE SAMEN
DE PERFECTE STRATEGIE

STAP 1

KENNISMAKING

Neem contact met me op en we onderzoeken welke vragen je beantwoord wil hebben. 

STAP 2

OFFERTE

Met al je wensen en ideeën ga ik aan de slag. In een uitgebreide offerte doe ik een voorstel voor een traject. Met verschillende tools en sessies komen we tot werkbare oplossingen. 

STAP 3

CREATIEVE SESSIES

Ik zorg dat je gedurende het traject aan niets hoeft te denken. Alles is geregeld. Zo kunnen jij en je collega's volledig concentreren op de materie. Ik geef jullie het zelfvertrouwen om de moeilijke keuzes te maken.

STAP 4

WERK DOCUMENT

Gedurende het traject krijg je praktische werkdocumenten die zorgen dat je de resultaten haalt die je wilt. Denk aan to-do lijsten, briefings en customer journeys.

"

 

Justin is mijn structuurdokter. Wanneer ik met samenwerkingspartners een project ga starten vraag ik hem om alle ideeën te ordenen. Met zijn scherpe analyses en handige methodes dwingt hij ons tot keuzes. Zijn sessies leiden altijd tot concrete plannen in de vorm van een to-do list, briefing of projectplan.

"

Casper Broekaart, Innovatiemakelaar

casper.jpg

EVEN WAT INSPIRATIE?

afloper_bollen_down.gif
bottom of page