top of page
Richard Jansen_MooiRooj.jpg

EXPOSEREN
BIJ MOOI ROOJ

afloper_bollen_up.png

UITNODIGING VAN RICHARD

Een jaar geleden vroeg Richard Jansen mij of ik mijn werk wilde exposeren. Tot dan toe had ik daar nog nooit over nagedacht. Nu, een jaar later, ga ik exposeren tijdens de kunstroute Mooi Rooj op 24 en 25 augustus.

 

Samen met Richard gaan we ons werk presenteren in één van de 15 prachtige tuinen die deelnemen aan deze kunstroute. Het belooft een bijzondere samenwerking te worden waarin kunst en natuur samenkomen in een unieke omgeving.

tuin_Mooi Rooj.jpg
DSC04821-Enhanced-NR.jpg

INTERACTIEVE ERVARING

Alleen mijn werk exposeren leek mij vrij saai, vooral voor mijzelf. Ik wilde de bezoekers van Mooi Rooj ook laten zien hoe ik werk. Daarom heb ik Richard gevraagd of hij een achtergrond voor mij wil schilderen waarin ik bezoekers kan portretteren. Wij gaan dus samen experimenteren tijdens de kunstroute, live voor de bezoekers.

DSC04465-Enhanced-NR.jpg
dots_white_links.png

GROOT CANVAS

Richard was meteen geïnspireerd en wilde mijn idee letterlijk vergroten. Hij heeft een enorm canvas aangeschaft van 3 bij 10 meter, dat een indrukwekkend decor vormt voor onze gezamenlijke kunstuiting.

Dit gigantische doek biedt niet alleen de mogelijkheid om groots te werken, maar ook om bezoekers een meeslepende ervaring te bieden. Terwijl Richard een sfeervolle en dynamische achtergrond schildert, zal ik portretten van de bezoekers maken, waarbij zij zich kunnen laten vastleggen tegen deze unieke, artistieke achtergrond.

Het wordt een levendig kunstwerk waarin de samenwerking en interactie met het publiek centraal staan.

Mooi Rooj-richard Jansen.jpg
DSC04598-Enhanced-NR.jpg

PORTRET LATEN MAKEN

De komende tijd ga ik druk aan de slag met de voorbereidingen van de expositie. Ik wil mijn foto's, die op tuinposters van 2 bij 3 meter zijn geprint, met klimtouwen tussen de eikenbomen hangen. Dit wordt dus een tijd van proefdrukken, ophangsystemen verzinnen en misschien wel nieuw werk maken. Ik heb er veel zin in, laat de zomer maar komen!

WIL JIJ EEN UNIEK PORTRET?

Bezoekers kunnen zich aanmelden om een portret te laten maken voor v.a. 59 euro per portret. Weet je nu al dat je je wilt opgeven? Mail of app me via de contactpagina op mijn website.

 

afloper_bollen_down.gif
bottom of page