top of page
DSC08706.jpg

EINDHOVEN
ENGINE

afloper_bollen_up.png

PORTRETTEN IN TEKST & BEELD

Eindhoven Engine bestaat ruim een jaar als ze de grondleggers en pioniers van hun organisatie in de schijnwerpers willen zetten. 

In hun nieuwsbrief willen ze krachtige artikelen en portretfoto's van de mannen en vrouwen die aan de wieg hebben gestaan van de organisatie.

De volgende vragen staan centraal:

  • Wat zijn hun motivaties? 

  • Wat zijn hun doelen en idealen? 

  • Hoe willen ze die behalen? 

  • En zijn ze tevreden met de Eindhoven Engine zoals die nu opereert?

Paul van Nunen, directeur Brainport Eindhoven
Eindhoven Brainport Paul van Nunen.jpg
dots_white_links.png

2 AFSPRAKEN IN 1

Omdat ik zowel de tekst schrijf als de foto maak, hoef ik maar één afspraak te maken. Dit scheelt tijd voor de persoon die geïnterviewd wordt. Bovendien kan ik op deze manier de tekst en het beeld perfect op elkaar afstemmen. 

DE MENS CENTRAAL

Een interview met wetenschappers en techneuten heeft de neiging om droge kost te worden. Veel jargon, technische feitelijkheden en eindresultaten. Ik wil de mens laten zien en het proces van het ontstaan van Eindhoven Engine. 

Dit wil ik niet alleen in de tekst, maar ook in het beeld. Ben je benieuwd naar de de artikelen?

Lees het interview met Jan Mengelers, voormalig directeur van Eindhoven Universiteit en grondlegger van Eindhoven Engine.

Of ontdek waarom de directeur van Eindhoven Brainport, Paul van Nunen, vindt dat alle technische innovatie via Eindhoven Engine moet lopen.

Kijk tot slot waarom Jaap Lombaers, directeur Kennis Management van TNO, samenwerkt met de Engine.

Jan Lombaers, directeur kennis management TNO
Eindhoven Engine, directeur Maarten Steinbuch

WAT IS EINDHOVEN ENGINE

Eindhoven Engine is een organisatie die mensen met verschillende kennis, disciplines en werelden bij elkaar brengt. Van deze mensen vormen ze een team dat onder druk van een strakke deadline een idee voor innovatie verder gaat ontwikkelen tot een product dat geschikt is voor de markt. Het zijn altijd innovatieve ideeën die de samenleving een stap vooruit gaan helpen.

afloper_bollen_down.gif
bottom of page