top of page
groen+graydots.gif

PROJECT
     LEIDEN

justincommunications project leiden

TEAMWORK

Het uitvoeren van communicatietaken doe je nooit alleen. Jullie hebben vast een drukker, fotograaf of websitebouwer waar je vaak mee werkt. Of jullie hebben dat niet, en hebben juist expertise nodig om een website te bouwen, een event te organiseren of een nieuwe huisstijl te introduceren.

Het is mijn kracht om communicatie-experts te laten samenwerken en efficiënt tot eenduidige communicatiemiddelen te komen. Het maakt niet uit of dit een team van experts is die jullie aandragen of dat ik mijn eigen team van experts meebreng.

Justincommuincations laat experts samenwerken
Teamwork
Huisstijl invoeren

BEGELEIDEN NIEUWE HUISSTIJL

Met je bedrijf zijn jullie al een paar jaar aan de slag. Door de jaren heen zijn er allerlei varianten van het logo ontstaan, en zijn er verschillende communicatie-producten gemaakt. Niet iedereen heeft dezelfde kleuren of lettertypen gebruikt.

 

Eenduidigheid in communicatie geeft de klant vertrouwen. Is het niet tijd om uit al die varianten de sterkste verschijningen te kiezen en jullie klanten te benaderen met een heldere boodschap en vorm? 

 

Soms betekent dat versterken van de huidige huisstijl. Maar misschien passen jullie kleuren, lettertype en logo helemaal niet meer bij het huidige bedrijf en wil je een nieuwe huisstijl.

 

Laat mij jullie helpen deze moeilijke keuzes te maken en een passende huisstijl te ontwikkelen en introduceren.

Huisstijl

(DOOR)ONTWIKKELEN WEBSITE

Het is tijd voor een nieuwe website. De techniek is verouderd en ook de vormgeving is van begin deze eeuw.

Je hebt al wat bureau's benaderd, maar die komen met allemaal lastige vragen. 

 

  • Hoe moet de menustructuur? 

  • Wat is jullie missie en visie? 

  • Welke call to action wil je gebruiken? 

  • Wil je een content management systeem? 

  • Moeten er applicaties in de site geïntegreerd worden?

Hoe fijn zou het zijn als je iemand hebt die je kan helpen deze vragen te beantwoorden en zorgen dat de communicatie met het bureau vlekkeloos verloopt. Dat je zonder rompslomp een prachtige website hebt die naadloos aansluit bij je behoeften. Zet mij in als tussenpersoon en het scheelt je geld, tijd en energie.

samen een website ontwikkelen
Website

ZO MAKEN WE SAMEN
HET PERFECTE PROJECT

STAP 1

KENNISMAKING

Neem contact met me op en we onderzoeken samen hoe ik je taak of project kan overnemen. 

STAP 2

OFFERTE

Met al je wensen en ideeën ga ik aan de slag. Ik maak een uitgebreide offerte. Zo kun je controleren of ik alle taken heb afgedekt.

STAP 3

UITVOER

Ik zorg dat je aan niets hoeft te denken. Alles is geregeld. Zo kun jij, je collega's en je klanten op je gemak doen waar jullie goed in zijn. Ik geef periodiek updates zodat je precies weet hoe de zaken er voor staan.

STAP 4

EVALUATIE

Om onze workflow volledig op elkaar af te stemmen plan ik regelmatig evaluatiemomenten in. Zo maken we het product sneller en krachtiger. 

EVEN WAT INSPIRATIE?

afloper_bollen_down.gif
bottom of page